Nyhet
| 2024-05-28

Succé för Handelskammarens Affärsresa

Den 23–24 maj genomförde vi återigen Affärsresan för att utveckla Värmlands näringsliv. Cirka 300 förväntansfulla företagsrepresentanter samlades i Sunne för att utbyta erfarenheter, nätverka och hitta nya affärsmöjligheter.

När dörrarna till Selma Spa i Sunne slog upp vid lunchtid den 23 maj, strömmade närmare 300 deltagare in för att inleda Affärsresan 2024. Syftet med eventet var att erbjuda värmländska företag en arena för kunskapsinhämtning, inspiration och nätverkande.

– Det finns ett starkt önskemål från våra medlemmar att vi arrangerar professionella mötesplatser, säger Sofia Strindholm, projektledare och eventansvarig på Handelskammaren Värmland. Affärsresan är just detta, en möjlighet att träffa andra företag, hitta nya affärsmöjligheter och bli inspirerad.

Svennis överraskade deltagarna
Den värmländska fotbollslegendaren Sven-Göran “Svennis” Eriksson överraskade med ett besök och berättade om sin fantastiska fotbollskarriär, sin bild av Värmland och vad Värmland betyder för honom. Margot Wallström resonerade kring den oroliga omvärldssituationen och hur det påverkar Värmlands plats i världen. Deltagarna fick också ta del av ett välfyllt program med fokus på bland annat säkerhet, kompetensförsörjning och AI.

Koppom Maskin vann Handelskammarpriset
Under middagen på kvällen presenterades vinnaren av 2024 års Handelskammarpris. I år var det Koppoms Maskin från Charlottenberg som stod som segrare. Juryn bestod av Handelskammaren Värmlands styrelse. Stort grattis från ossLysande stjärna!

Ett dygn av variation
Förutom intressanta intervjuer, panelsamtal och nätverkande, kunde deltagarna välja bland flera både rogivande och adrenalinframkallande aktiviteter. Vissa valde att slappna av en stund i spaavdelningen medan andra övade frisim, band blombuketter eller körde racingsimulator.

Ett återkommande event
Affärsresan genomförs vartannat år och samlar Värmlands näringsliv för att inspirera till kunskapsutbyte, samarbete och nätverkande. Affärsresan genomfördes första gången 2007.